Haarinstituut Hasselt

Getuigenissen van Klanten.

Jennifer uit Hasselt.

Door mijn suikerziekte werd mijn haar steeds dunner en dunner. Via een kennis kwamik hier bij het haarinstituut terecht.

Ben zeer tevreden van het maathaarwerk van Europees haar dat ik door Nathalie aangemeten kreeg!

Dank je wel Nathalie en team !

Liefs , Jennifer

 

K. uit Antwerpen

Door mijn ziekte moest  ik chemotherapie ondergaan.

Ik  werd hier heel goed ontvangen en begeleid met het uitzoeken van een mooie pruik.

Mijn vrienden en familie zagen niet dat ik de pruik al aanhad toen ik thuis kwam! ! TOP!

Dank je wel!

Mv

 

Anneke Fransens   

Jarenlang werd mijn leven beheerst door "kopzorgen", zowel letterlijk als figuurlijk : constante haaruitval + het  steeds maar verder opschuiven van de voorste en achterste haarlijn. Deze laatste afwijking heet in het vakjargon : Frontale fibroserende alopeciia.

De enige hulpmiddelen die de huidarts mij kon geven waren vitamienen "Anacaps" en "Minoxil", een vloeistof op basis van lichte cortisone, die de ontsteking van de haarwortels (waardoor de haren voorgoed verloren gaan), tegengaat. 2 Maal daags op de hoofdhuid te smeren.

Korte tijd geleden bracht mijn familie mij in contact met een zeer tevreden cliente van het HAARINSTITUUT in Hasselt.
Deze mevrouw had plots een zeer mooie en natuurlijk uitziende haardos : de ideale oplossing voor mij vonden zij.

Intussen ben ik zelf de gelukkige bezitster van ook dergelijk prachtig haarwerkje en hoort mijn constante bezorgdheid voor "mijn haar"
definitief tot het verleden : fietsen en wandelen in weer en wind vormen nu geen enkel probleem meer; ik kan er nu volop van
genieten !!!En wat zeker even belangrijk is, vooral voor vrouwen die met de gruwel kanker en volledige haaruitval te maken krijgen; is de enorme vakkennis en het geweldige onthaal dat je te beurt valt in het HAARINSTITUUT. 
Het (hechte) team bestaat uit uiterst vriendelijke en meevoelende dames die je echt op je gemak stellen en een luisterend oor bieden voor al je kopzorgen.

 

Imke Crets

Mijn verhaal begon ongeveer 2 jaar geleden..ik stond op een ochtend op met een kale plek op mijn hoofd, naar gelang de maand vorderde dunde mijn haar steeds meer uit..ik ging naar dermatologe verdikt alopicia totalis.ik kwam terecht bij haarinstituut Hasselt ..waar ik een warm onthaal kreeg .Dit vond ik heel moeilijk,maar met de geweldige emotionele steun die ik daar kreeg deed me enorm deugd.ik en mijn familie had ook alle privacy die we nodig hadden en ik kon rustig kiezen wat kleur, lengte of kapsel ik wouw .vanaf toen ben ik daar nog steeds vaste klant en ga ik altijd met een lach op mijn gezicht weer buiten.bedankt meisjes van haarinstituut Hasselt!


Suzy Paenhuyzen

Ik was het beu om na jarenlang mijn steeds meer en meer uitdunnend haar elke keer weer opnieuw te camoufleren en bussen en bussen haarlak te verbruiken. Het was tijd om een belangrijke beslissing te nemen die uiteindelijk mijn leven zou veranderen en mij vooral terug meer zelfvertrouwen zou geven. Een vrijblijvende afspraak was snel gemaakt bij het Haarinstituut. Eerlijk, het was met een bang hartje dat ik de kapperszaak binnenstapte. Het onthaal was echter zo goed, dat na een verkennend gesprek ik onmiddellijk besliste om een haarwerkje op maat te laten maken. Nathalie en haar kappersteam zijn echt top. Ze luisteren naar je verhaal, zijn zeer discreet en voelen heel goed aan wat jouw wensen zijn. Enkele weken later, na in spanning af te tellen, was het haarwerkje klaar. Het was prachtig, een perfecte match met mijn eigen haarkleur en haarstructuur, het ziet er heel natuurlijk uit. Ook de nazorg is geweldig, bij de minste vraag, mag je bellen en langsgaan en word je met de glimlach verder geholpen. Ze nemen ook uitgebreid de tijd om jou te leren hoe je moet wassen, verzorgen en brushen.  Ik ben zo blij dat ik de mensen van het Haarinstituut gecontacteerd heb, je komt terecht bij een superteam die met passie voor hun vak goed voor jou en jouw haar zorgen.

 

 

Haarinstituut Hasselt
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x